Χαιρετισμός Γενικού Διευθυντή

κ. Κώστα Φλουρέντζου

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ,

Σας καλωσορίζω στο ωδείο που είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσικά ιδρύματα της χώρας μας! Στο ωδείο που παρέχει ένα μοναδικό εκπαιδευτικό περιβάλλον το οποίο ενισχύει την καλλιτεχνική, πνευματική και προσωπική ανάπτυξη των μαθητών του και θέτει τις βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Μέσω της διδασκαλίας των μαθημάτων από μια εκλεκτή ομάδα καθηγητών σε συνάρτηση με τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Ωδείου, οι μαθητές αποκτούν αφοσίωση και πάθος για γνώση και αποφοιτούν έχοντας τα εφόδια να συνεισφέρουν και να αναδειχθούν στην τέχνη την οποία αγαπούν.

Μια ζωντανή καλλιτεχνική κοινότητα, η DOMISOL MUSIC ACADEMY διοργανώνει και παρουσιάζει μια πληθώρα εκδηλώσεων όπως Συναυλίες, Ανοιχτά Μαθήματα, Σεμινάρια διεθνών καλλιτεχνών και Διαλέξεις διακεκριμένων καθηγητών Ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων μέσω των οποίων προωθούνται υψηλά εκπαιδευτικά πρότυπα, εφάμιλλα με αυτά των Ακαδημιών και Πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Στα 13 χρόνια λειτουργίας του ωδείου, άξιοι μουσικοί όλων των ειδικοτήτων μετέδωσαν την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους σε πλήθος διδασκομένων, πολλοί από τους οποίους τα επόμενα χρόνια διετέλεσαν καθηγητές σε άλλα ωδεία. H DOMISOL παρέχει μουσική παιδεία υψηλής ποιότητας, αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας ταλαντούχους νέους μουσικούς. Ο ενεργός της ρόλος και η ποιότητα των ποικίλων εκδηλώσεών της την αναδεικνύουν ως μια από τις πλέον σημαντικές εστίες προβολής της κλασικής, παραδοσιακής και της σύγχρονης έντεχνης μουσικής και φυσικά ως χώρο προσφοράς στα μουσικά δρώμενα της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου.

Θα ήθελα από την πλευρά μου να σταθώ αντάξιος αυτής της μεγάλης και σπουδαίας πολιτιστικής πορείας του τόπου μας, από τη θέση του γενικού διευθυντή, δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις για την ανάδειξη και την προώθηση τις νέας γενιάς μουσικών!

Με εκτίμηση,

ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΟΥΡΕΝΤΖΟΥ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ